Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Entrecote met aardappelgratin
- Ingrediënten:
- aardappelgratin met emmenthaler, boter, dragon, ei, runderentrecote en witte wijnazijn
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, eidooier, eiwit, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Lunch / lunchgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Dikke van Dam: