Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Rijst
- Ingrediënten:
- mirin, rijstazijn, rondkorrelige rijst, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, bruine suiker, citroensap, ei, fruit, gember, kaneel, kaneelpoeder, kleefrijst, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijstazijn, risottorijst, sojasaus, sushirijst, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: