Amuse / diner uit Allerkerst:
Minispiesjes met kalfsvlees en tonijnsaus
- Ingrediënten:
- kerstomaat, citroen, citroensap, kalfsschnitzel, mayonaise, olie, prei en tonijn uit blik
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, citroen, ei, kalfslever, kaneel, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Mijn Franse keuken: