Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Boterzachte bavette
- Ingrediënten:
- bavette (vlees) en olie
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, ei, fruit, gember, groente, kip, knoflook, koriander, laos, olijfolie, paprika, peper, peterselie, plantaardige olie, rundvlees, sojasaus, suiker, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino: