Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Recept uit De herenkookclub:
Recept van Okoko recepten:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van What's that smell:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: