124 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercayennepepergemalen komijngemberpoedergroentebouillonknoflookkokosmelkkorianderpoederkurkumalaosolieolijfoliepaprikapoederpepersambal oeleksuikeruiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kerrieflapjes met koriander-muntsaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, cayennepoeder, citroensap, erwten, gele spliterwten, gember, jalapeños, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kruizemuntblad, limoensap, olijfolie, sojasaus, spinazie, tamari, ui, volkorenbloem, water, witte bloem, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Marokkaanse mosselen

Ingrediënten:
brood, citroensap, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, gember, knoflook, koriander, mosselen in blik en sjalot

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Indische pannenkoeken

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, gemalen kurkuma, gember, groene chilipeper, kokosrasp, komkommer, koriander, moong dal, olie, sjalot en tomaat

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Balinese eendensaté op gebakken noedels

Ingrediënten:
chilipoeder, citroengras, citroensap, eendenborsten, galanga, gember, kaneelpoeder, kardemomzaadjes, karwijzaad, knoflook, koenjit, korianderzaadjes, kruidnagel, noedels, nootmuskaat, pindaolie, sjalot, tamarindewater en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Eendenborst met abrikozenmostarda

Ingrediënten:
abrikozen, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, eendenborst, gedroogde abrikozen, geel mosterdzaad, gember, honing, koolzaadolie, korianderzaad, munt, olijfolie, sjalot, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Ketchupcurry met kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde chilivlokken, gember, kerriepasta, kerriepoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, tomatenketchup, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met paksoi en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paksoi, paprikapoeder, pijnboompitten, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met sperziebonen

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, sperziebonen, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Garnalendip met kerrie

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gember, garnaal, kerriepoeder, koriander, magere kwark, tandooripasta, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Artisjokdip met kerrie

Ingrediënten:
artisjok, citroenrasp, citroensap, gember, kerriepoeder, koriander, magere kwark, tandooripasta, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine saté's van varkensvlees - saté babi ketjil

Ingrediënten:
arachideolie, bloemen, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goudsbloem, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflookpoeder, komijnzaad, koriander, limoensap, magere varkenslappen, olie, Oost-Indische kers bloemen, rode peperolie, sambal oelek, uitjes en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Urad dal-puree met scherp-zure aubergine

Ingrediënten:
anijszaad, aubergine, citroensap, geelwortelpoeder, gember, ghee, griekse yoghurt, grof zeezout, kaneelstokje, kardemompeulen, kerrieblaadjes, knoflook, koriander, kruidnagels, lichtbruine basterdsuiker, mild kerriepoeder, rode chilipeper, tamarindepulp, ui, urad dal en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Spareribs in bourbonglazuur met gerookte-maïssalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, anijssterren, banaansjalot, bosuien, bourbon, citroensap, citroentijm, gedroogde rode chilipeper, gember, groene chilipeper, grof zeezout, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoensap, maiskolven, munt, olijfolie, peterselie, rijstazijn, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, szechuanpeperkorrels, tomatenketchup, ui, varkensribbetjes en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Borneo-vis

Ingrediënten:
chinese selderie, citroensap, gember, korianderblaadjes, limoensap, rode peper, sjalot, spaanse makreel en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Knoflooksoep met harissa

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, laurier, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, saffraan, sjalot, tijm, tomatenpuree, witte wijn, zeezout en zoutvlokken

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met aardappelen en cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cashewnoten, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Kokosrijst met pinda's

Ingrediënten:
citroensap, garam masala, gember, groene spaanse peper, knoflook, komijnzaad, koriander, langkorrelrijst, laurier, margarine, ongezouten pindas, rode spaanse peper, santen, suiker, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / rijst
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Recept uit Vegalicious:

Indiase Kikkererwtensalade

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, garam masala, gember, granaatappel, groene peper, kikkererwten, komkommer, koriander, maaltijdsalade, papadums, paprikapoeder, tomaat, ui en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...