Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gevulde chinese kool
- Ingrediënten:
- chinese kool, gember, knoflook, lente-ui, sojasaus en tofu
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sesamzaad, suiker, taugé, tofu, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Pannenkoeken: