Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Smakelijke salades:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Lima - het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT: