Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Sous vide:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: