Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ouwe lorren - ropa vieja
- Ingrediënten:
- gaar stoofvlees, olijfolie, rijst, rode paprika, suiker, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, gember, knoflook, kokosmelk, laos, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, runderlappen, sambal oelek, tijm, tomaat, trassi, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok: