77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkoolbotereiflespompoengroentegroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolijfoliepaprikapoederpeperpeterseliepreiroomuiwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aardappel Gratin Met Gruyère En Tijm

Ingrediënten:
boter, gruyère, halfvolle melk, slagroom, tijm, knoflook, uien, vastkokende aardappelen, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Gegratineerde aardappels

Ingrediënten:
aardappel, kaas, knoflook, laurier, melk, slagroom, tijm en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gratin van aardappel met groene asperges

Ingrediënten:
aardappel, arbequina olijfolie, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene asperge, kippenfond, knoflook, olijven, parmezaanse kaas, prunella trostomaat, radicchio, room, sjalot, taggiasche olijf, tijm en zoete ui

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / aardappelgerecht
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Chunkey chowder

Ingrediënten:
aardappel, boter, ham, kabeljauwfilet, laurier, maiskolven, peterselie, slagroom, tijm, ui en visbouillon

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Chunkey chowder

Ingrediënten:
aardappel, boter, ham, kabeljauwfilet, laurier, maiskolven, peterselie, slagroom, tijm, ui en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Pompoencrèmesoep

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, croutons, flespompoen, kippenbouillon, laurier, mascarpone, paprikapoeder, rode paprika, pompoenpitolie, pompoenpitten, rozemarijn, sinaasappelsap, slagroom, tijm en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Witlof in bruin bier met duinkonijn

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, olijfolie, peper, slagroom, trappistenbier, ui, verse bieslook, verse tijm, witlof en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Bijgerecht uit Tartaar van het mes:

Bijgerechten bij tartaar

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, frietaardappel, laurierblad, olijfolie, paprika, slagroom, tomaat, ui en verse tijm

Keuken:
Frans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Ouderwetse clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, boter, melk, ontbijtspek, paprikapoeder, slagroom, tijmblaadjes, uien, versgemalen zwarte peper, vongole en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:

De lekkerste 'clam chowder'

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappelen, citroen, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, maiskolven, olijfolie, rode spaanse peper, slagroom, tijm, ui, venusschelpen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...