Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, knoflook, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Lovemyfood.nl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Nopi: