Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, kaneel, knoflook, komkommer, melk, olie, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Varkensvlees:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: