Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Haringtartaar met bieslookroom
- Ingrediënten:
- bieslook, biet, citroensap, ei, haring, komkommer, lente ui, peper, slagroom, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- groente / mosterd
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, eiwit, kabeljauwfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, ricard, room, saffraan, sjalot, snoek, spinazie, visbouillon, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: