Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Zalmrisotto met witte wijn - risotto alla salsa di salmone e spumante
- Ingrediënten:
- boter, gerookte zalm, groentebouillon, mousserende witte wijn en risottorijst
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, ansjovis, augurk, baars, bieslook, bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, citroensap, cognac, droge witte wijn, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: