Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peperkorrel, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit I love groente:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Jamie's Italie:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: