58 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaubergineavocadobloemboterbroodcitroeneigehaktknoflookkomkommerkorianderkruimige aardappeloliepaprikapoederpeperpeterselierode uisjalotzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Yoghurt-karnemelkdressing

Ingrediënten:
citroensap, karnemelk, knoflook, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, rodewijnazijn, selderijzaad, tabasco, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoensalade met yoghurt-karnemelkdressing

Ingrediënten:
champignon, citroensap, droge witte wijn, groene paprika, kalkoenborst, karnemelk, knoflook, komkommer, koudgeperste olijfolie, kropsla, magere yoghurt, nieuwe aardappeltjes, rode ui, rodewijnazijn, selderijzaad, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, waterkers en zout

Keuken:
Europees
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Barbecuesaus - salsa barbecue

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ingelegde groenten, ingelegde wortel, ingelegde zilveruitjes, kappertjes, melk, mosterd, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Sjalotten met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gruyère, melk, olijfolie, sjalot, tomatenpuree en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gevulde paddenstoelen champiñones rellenos

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, knoflook, melk, olijfolie, paddenstoelen, pimiento uit blik, serranoham, ui, varkensgehakt en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Brandada

Ingrediënten:
aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met paddestoelen en bechamel

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroensap, eierdooier, gruyère, melk, olijfolie, paddestoel, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentesaté

Ingrediënten:
aubergine, champignons, citroensap, donkere basterdsuiker, gele paprika, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoensap, melk, olie, olijfolie, pindakaas, rode paprika, rode peper, sjalot, tomatenketchup en zilverui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, ei, kruimige aardappel, melk, olijfolie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Turkse gehakte salade

Ingrediënten:
boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kerstomaat, kirmizi biber, knoflook, komkommer, melk, platbrood, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool in kappertjessaus met paprikapoeder

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broodkruim, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...