Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees met melk - arrosto al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, melk, olijfolie, peper, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, basilicum, bloem, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken: