Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooiergistkaneelkarnemelkknoflookkristalsuikernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpoedersuikerslagroomsuikeruivanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Sabayonsoufflé - soufflé con zabaione

Ingrediënten:
bloem, eiwit, fijne kristalsuiker, lange vingers, marsala, melk, perzik, sabayon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, ei, eiwit, gruyère, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Soezendeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, melk, reuzel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter gesmolten, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Recept uit De Zilveren Lepel:

Aardappels die wachten tot ze truffels worden

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gemalen hazelnoten, grof zeezout, koffieroom, melk, vanillestokje, vastkokende aardappel, witte chocolade, witte truffel en zwarte zomertruffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / soufflé / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Voorjaarsbroodrol met zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, meikaas, melk, voorjaarskruiden, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Witte-rijstsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, gruyère, melk, rijst, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / rijst
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterspritsstaafjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, melkchocolade, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met ingebakken chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, chocoladedruppels, eiwit, griessuiker, melk, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Haal meer recepten op...