305 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelbotercitroencitroenraspcitroensapeieidooierkaneelkrentenkristalsuikerolierumslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Scones (met gist)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Bagels

Ingrediënten:
bakkersgist, koolzaadolie, maanzaad, melk, patentbloem t45, suiker en witte azijn

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Blini's

Ingrediënten:
bloemsuiker, boekweitmeel, eieren, gist, kristalsuiker, melk, tarwebloem en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Allerhande kerstclassics 2012:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurvet, gist, melk, poedersuiker en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Herman

Ingrediënten:
gist, melk, suiker en tarwebloem

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kerstbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, bittere amandelolie, bloem, boter, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sukade, sultanarozijnen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Drie in de pan

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, roomboter en rozijnen

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

koelitsj

Ingrediënten:
bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, poedersuiker, melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

babka

Ingrediënten:
citroen, eidooier, bloem, gist, glazuur, poedersuiker, melk, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje, boter en zout

Keuken:
Pools
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kugelhopf

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, eidooier, eiwit, gist, kirsch, melk, poedersuiker, boter, gele rozijnen, gekonfijte sinaasappel en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, melk, poedersuiker, suiker, verse bakkersgist en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hapjes / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

reformatiebroodjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, citroen, boter, amandel, gist, melk, poedersuiker, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Oliebollen

Ingrediënten:
jonagold appel, bloem, citroenzest, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, boter, rozijnen en zonnebloemolie

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
basterdsuiker, buffalo's, ei, gist, havermout, kaneel, keukenstroop, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen, tarwebloem, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, frituurolie, jam, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, rum en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Drie in de pan

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, gist, kaneel, krenten, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Haal meer recepten op...