36 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloembotercitroenraspcitroensapcrème fraîchedilleeifruitkaneelknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselieslagroomspecerijensuikertijmuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gefrituurde visknoopjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, eierdooier, komkommer, melk, peper, pladijsfilets, room, yoghurt en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / beignets
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche groenten

Ingrediënten:
broccoli, citroenschil, courgette, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, olijfolie, peper, peultjes, room en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Warme vullingen voor deegvormpjes

Ingrediënten:
bloem, brie, citroen, garnalen, gruyère, ham, kerriepoeder, kippeneiwit, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, bloem, citroen, eieren, gekookte ham, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, sherry, sjalotje, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon, worcestersaus en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met visvulling

Ingrediënten:
deeg, bieslook, bloem, champignons, citroen, eieren, gemalen kaas, grijze garnalen, melk, peper, room, sjalotjes, vetstof, vis en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Sint Jakobsschelpen

Ingrediënten:
aardappel, belegen cheddar, bloem, boter, citroen, dille, melk, room, sint-jakobsschelp, visbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Smokey's chicken sandwich

Ingrediënten:
bleekselderij, chick mix bbq-kruiden, ciabatta, citroen, gedroogd bieslook, gedroogde dille, gedroogde peterselie, kaiserbroodjes, karnemelk, kippendijen, knoflookgranulaat, komkommer, limoen, mayonaise, rode ui, tomaat, uiengranulaat, veldsla, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Soep van herfstraapjes met geitenkaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, citroen, geitenroomkaas, herfstraapjes, knoflook, melk, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, sumak, ui, zout en zure room

Keuken:
Turks / Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Vegetarische daslook-blini

Ingrediënten:
baby-spinazie, bloem, boekweitmeel, boter, citroenrasp, citroensap, daslookbladeren, ei, gelaagde kaas, gist, melk, olijfolie, peper, radijs, spinaziesalade, suiker, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

hartige zuiderse eclairs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, eieren, gedroogde chiliflakes, amandel, honing, kerstomaat, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, suiker, verse tijm, zachte geitenkaas en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Varkensbuik in amandelmelk

Ingrediënten:
amandelen, amandellikeur, amaretto, citroenrasp, citroenschil, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, slagroom, suiker, varkensbuik, verse tijm, witte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Shepherd's pie vs milkman's pie

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, citroen, goudse kaas, john smith's, kalfsgehakt, kastanjechampignons, kippenbouillonblokje, kookroom, laurier, melk, olijfolie, tijm, ui, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Scandinavische blini's

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, citroen, dille, ei, gedroogde gist, gerookte zalm, melk, peper, slagroom, suiker, water, zalmeitjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Crêperolletjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eieren, foreleitjes, gerookte zalm, lente-uitjes, melk, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, tomaat, zalmeitjes en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Coquilletartaar met witte chocolade

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, coquille, droge witte vermout, druivenpitolie, garnaal, halfvolle melk, ingelegde citroen, knoflook, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, prei, sherryazijn, sint-jakobsschelp, sjalot, slagroom, venkel, verse bieslook, visbouillon, walnotenolie en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...