51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapeieidooiergroentegroentebouillonkaasknoflookmozzarellanootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterseliesjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met spinazie en zalm

Ingrediënten:
bloem, diepvriesspinazie, gemalen kaas, lasagne, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, room, tijm, vetstof, visbouillon, zalm en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spinazieballetjes - strangolapreti

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, melk, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, peper, spinazie, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinaziesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, nootmuskaat, parmezaanse kaas, spinazie, ui en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde clams - tian de palourdes aux épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, clams, knoflook, melk, mossel, nootmuskaat, olijfolie, palourdes, peper, spinazie, tapijtschelpen, witte wijn en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tagliatellepastei - pasticcio di tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, slagroom, spinazie, tagliatelle en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / pastei / ovenschotel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tweekleurige sformato - sformato bicolore

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, ei, emmentaler, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, spinazie, verse tijm, worteltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pasteitjes met spinazievulling - empanadas

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, bloem, droge gist, ei, knoflook, melk, olijfolie, peper, pijnboompitten, plantaardig vet, reuzel, rozijnen, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / pastei
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Soep van zevenblad

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groentebouillon, peper, postelein, spinazie, ui, volle melk, zevenblad, zout en zuring

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziekroketten - crocchette di spinaci

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fontina, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, plantaardige frituurolie, spinazie, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Haal meer recepten op...