Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Koç yumurtasi - Ramstestikels
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, bieslook, bloem, bloemkool, boter, dijonmosterd, ei, gehakt, groene paprika, karnemelk, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, suiker, tahin, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Food & Friends:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: