Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Koç yumurtasi - Ramstestikels
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, bloemkool, ei, gember, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijn, komijnzaad, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, spinazie, suiker, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Pannenkoeken:
Ontbijt uit Anatolië:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten: