73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelmeelnootmuskaatoliepure chocoladeroomsinaasappelslagroomsuikersuikerklontjestarwebloemvanillesuikervolle melkwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Custard creams

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, custardpoeder, eigeel, fijne witte suiker, maïzena, melk, poedersuiker, rijstebloem en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Paris-brest

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, soesjesdeeg, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Bloedsinaasappelcakes met gecondenseerde kokosmelk

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelpoeder, bakpoeder, bloedsinaasappel, boter, eieren, gezoete gecondenseerde kokosmelk, honing, maïzena, melk, meloentapioca, poedersuiker, rijstbloem, vanille-extract, boter en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Appelgebak

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, vanillestokje, zoet deeg, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Éclairs met lavendelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kleurstof, lavendelbloemen, maïzena, melk, poedersuiker, vanillepeul, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete donuts met roomvulling

Ingrediënten:
citroen, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, kristalsuiker, maïzena, merg, olijfolie, poedersuiker, soezendeeg, vanillestokje, verse aardbeien, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Kokos Passievrucht Tartelettes

Ingrediënten:
amandelen, eidooier, maïzena, poedersuiker, suiker, boter, kokosmelk, meel, melk, passievruchtencurd, slagroom en zout

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Mokkapudding

Ingrediënten:
espresso, garderoom, halfvolle melk, koffiemelk, maïzena, pure chocolade, sterke koffie, suiker en zout

Soort:
magnetron / zuivel
Haal meer recepten op...