Recept van Betty's Kitchen:
Scones (met gist)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, olie, patentbloem, poedersuiker, rum, slagroom, vanillesuiker, volle melk, water, witte basterdsuiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: