Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, ei, eidooier, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, vanille, vanillesuiker, water, witte chocolade, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Recept van Sweet Food Lovin:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / nagerecht uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / nagerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Drinken uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter: