101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroensapeidooiergroentebouillonhalfvolle roomkerriepoederknoflooklimoenmonterey jack kaasolijfoliepeperpeterseliequeso frescoroomspecerijensuikertomaatuivolle melkzelfrijzend bakmeelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Havermout-kaassoufflé

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, emmentaler, geklaarde boter, gemalen korianderzaad, havermeel, havermout, melk, nootmuskaat, oregano, peterselie, room, salie en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bobotie

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, djeroek poeroet, gemalen komijn, ei, amandel, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, kruidnagelpoeder, kurkuma, lamsgehakt, mangochutney, melk, mint, oregano, oud witbrood, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Loempia 1A

Ingrediënten:
ei, frituurvet, ketoembar, knoflook, loempiavellen, melk, prei, rundergehakt, selderij, taugé, trassi, ui, varkenslappen en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Speculaaswieltjes

Ingrediënten:
biologische citroen, donkere basterdsuiker, eidooier, melk, bloem, boter, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemalen kruidnagels, gemberpoeder, amandel, nootmuskaat, ruwe rietsuiker, sinaasappel, slagroom, kaneel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelen, anijszaad, bicarbonaat, bloem, boter, citroen, donkerbruine suiker, ei, geblancheerde amandelen, gemberpoeder, gesuikerde citrusschil, kaneel, kardamompoeder, korianderpoeder, kruidnagelpoeder, nootmuskaatpoeder, speculaaskruiden, volle melk en witte peper

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:

Saucijzenbroodjes met pistachenootjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, knoflook, komijn, komijnpoeder, korianderpoeder, melk, olijfolie, peper, pistachenoten, sesamzaad, ui en varkensgehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroosterde knoflookcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, geroosterde knoflook, halfvolle room, koriander, melk, monterey jack kaas, queso fresco, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Poblanocustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, halfvolle room, koriander, melk, monterey jack kaas, poblanochilipeper, queso fresco, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zomerpompoencustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, halfvolle room, koriander, melk, monterey jack kaas, queso fresco, room, zomerpompoen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kastanjecustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, halfvolle room, kastanjes, koriander, melk, monterey jack kaas, queso fresco, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aspergecustard

Ingrediënten:
asperge, ei, eidooier, halfvolle room, koriander, melk, monterey jack kaas, queso fresco, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
custard / vegetarisch
Haal meer recepten op...