Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Gebakken aardappel met gehakte eieren
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, ei, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Amerikaans
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, tijm, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: