81 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbladpeterseliebotercitroencitroensapeieidooierkippenbouillonknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperroomsjalottijmuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met spek

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, peterselie, roomboter, slagroom en uitgebakken spek

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Quiche met pekelvlees

Ingrediënten:
belegen kaas, geraspt, bloem, eidooier, eiwit, nootmuskaat, pekelvlees, peterselie, roomboter en slagroom

Soort:
quiche
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Bitterballen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, gelatine, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom, water en zonnebloemolie

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Snack of tussendoortje uit De herenkookclub:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge sherry, eidooier, eiwit, frituurolie, gelatine, hollandse garnalen, melk, panko, slagroom en tabasco

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Garnaalkroketten 2 - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, hollandse garnalen, melk, sjalot, slagroom, tabasco, water, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / kalfsvlees / frituur
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde flensjes met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, magere kwark, melk, oude kaas, rauwe ham, slagroom, tijm, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Courgettetaart

Ingrediënten:
boterdeeg, courgette, ei, eiwitten, bloem, boter, knoflook, peterselie en slagroom

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eierkroketjes

Ingrediënten:
achterham, bloem, boter, champignons, citroensap, ei, eierdooier, frituurolie, gedroogd broodkruim, margarine, mayonaise, melk, paneermeel, peterselie, slagroom en witte basterdsuiker

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:

Garnalentaart

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, champignons, ei, hollandse garnalen, sjalot, slagroom en visfond

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Lentetaartjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bernagie, bieslook, bloem, citroenmelisse, dille, ei, eidooier, knoflookpoeder, peper, peterselie, reuzel, roomkwark, slagroom, ui en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...