185 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbladpeterseliebleekselderijbloemkoolbotercitroencitroensapcourgettegroenteknoflookkruidenolijfoliepaprikapepertijmuivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een koude tomaten-noedelsalade

Ingrediënten:
boter, brood, cashewnoten, doperwten, dressing, boter, grapefruitsap, groenten, komkommer, kiemgroente, knoflook, komkommer, koriander, munt, noedels, olijfolie, oranje paprika, peterselie, pijnboompitten, tomaatjes, tomaten, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza van zoete aardappel

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, courgette, deeg, ei, groente, groenten, havermout, meel, olijfolie, oregano, peper en zout, rucola, tijm, bakpoeder, tomaten, ui, kruiden en zoete aardappel

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

khadija´s kipcouscous

Ingrediënten:
aardappel, courgette, kikkererwten, kip, olijfolie, pompoen, saffraan, snelkookcouscous, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water, winterwortel, witte kool en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:

Minestrone di verdura - Groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouillon, cannellinibonen, groene kool, olijfolie, peterselie, selderijblad, tomaten, tomaten uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Groentesoep - minestrone alle genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boragie, courgette, knoflook, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, prei, rode bonen, sperziebonen, tomaat, ui, verse peterselie, voorgeweekte stokvis, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Gevulde koolrolletjes

Ingrediënten:
aardappel, granaatappelmelasse, groene kool, olijfolie, oploskoffie, peper, suiker, surinaamse rijst, tomaat, tomatensap, ui, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Minestrone Voor Kouwe Klauwen

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bladkool, bleekselderij, chilivlokken, citroensap, groene kool, groentebouillon, knoflook, korte pasta, laurier, olijfolie, peper, peterselie, raapje, rode wijnazijn, rozemarijn, tomaat in blik, ui, wortel, zout en zwarte linzen

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Vegetarische mInestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pesto, peterselie, savooiekool, sperziebonen, tomaten uit blik, ui, witte bonen uit blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / bouillon / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pasta, pesto, peterselie, savooiekool, sperziebonen, tomaten uit blik, ui, witte bonen uit blik en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Prakpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, citroensap, groente, olijfolie extra vergine, peterselie, rucola, peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Luk Thys, Sandra Bekkari, Lisa Valcke en Lieven Gouwy - Nooit meer diëten

Lunch uit Nooit meer diëten:

'minute' groentesoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, groentebouillon, groenten, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rode ui en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...