Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, brood, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, piment, plantaardige olie, suiker, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Brindisa:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: