Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Mosselen met venkel
- Ingrediënten:
- crème fraîche, mossel, tuinkruiden, grove mosterd, kappertjes, olijfolie, sjalot, venkelknol, visbouillon en wilde witte rijst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, groene kruiden, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, rode paprika, room, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: