Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groene kruiden, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept van 88 Food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit De kunst van het koken: