Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fond, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: