Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Haricots verts à la crème - Sperziebonen met room
- Ingrediënten:
- bonenkruid, boter, dragon, peper, peterselie, slagroom, sperziebonen, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, foelie, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: