Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gebakken kipfilet met citroen en peterselie uit Siena
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kippenborst, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dragon, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kruiden, mosterd, olie, olijfolie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Gemüse! :
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit 101 ballen: