278 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijnknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolieolijfolieroomsaliesjalotslagroomuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gehakt met eieren

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignon, ei, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, oregano, oud brood, peper, soepgroenten, tijm, tomatenketchup, ui, verse peterselie, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Ei-kruidensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, kruiden, kappertjes, mosterd, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Eieren met groene kruiden

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, paprika, peterselie, room, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Eieren in een groen jasje

Ingrediënten:
boter, ei, scherpe mosterd, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Indisch / Duits
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Varkenspoot met gebakken bonen, gebakken ei en zuurdesembrood

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, engels mosterdpoeder, gedroogde chilivlokken, gedroogde oregano, gemalen piment, grof zeezout, knoflook, kruidnagelpoeder, laurier, limabonen, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkenspoot, wortel, zuiveringszout, zuurdesembrood, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - 101 ballen

Picknick / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Schotse kwarteleitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, ei, eidooier, kwarteleitjes, tijm, varkenssaucijzen, volle melk, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Schots
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cherbourgpasteitjes

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, cognac, eidooier, gerookt spek, peper, peterselie, rauwe ham, tijm, visfilet en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Leverkrokant

Ingrediënten:
appel, bakvet, boter, brikdeeg, dragon, eendenborst, eendenjus, eidooier, gevogeltelever, hart van wilde eend, lever van wilde eend, peper, peterselie, pompoenpitten, sjalot, tijm, wildjus en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gevulde puntpaprika

Ingrediënten:
amandelmeel, courgette, eidooier, geitenroomkaas, harissa, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, tijm, ui en zwarte komijn

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Spaans

Recept uit Spaans:

Paprika-Uientaart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, gele paprika, gele ui, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche
Haal meer recepten op...