Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sausjes en dips:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more: