Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte forestière
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, champignons, entrecotes, morilles, peterselie en spek
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, fruit, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Dikke van Dam:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: