Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, ui, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: