106 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapeidooierhamburgersknoflookkruidenmosterdolieolijfoliepeperspecerijentijmtomaatuivetvleesvervangerwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Ei-kruidensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, kruiden, kappertjes, mosterd, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gefrituurde kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bloem, ei, frituurolie, koolzuurhoudend bronwater, oregano, peterselie, piment, salie en zonnebloemolie

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krabballetjes met salsa

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, extra vierge olijfolie, krabvlees, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Alici alla beffafico (ansjovis beccafico)

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, citroenzest, ei, knoflook, olijfolie, ontzouten kappertjes, pecorino, peterselie, sinaasappelzest, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken 1 notitie

Recept uit De gezonde Joodse keuken:

gehaktbrood met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bouillon, eieren, kaneel, kruidnagel, matzemeel, munt, rietsuiker, rundergehakt, sinaasappel, tabasco, tomaten, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Joods
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Bohnensalat mit Pellkartoffeln und Thunfisch / Bonensalade met aardappel in de schil en tonijn

Ingrediënten:
aardappels in de schil, ansjovisfilet in olie, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bonenkruid, citroensap, dijonmosterd, dragon, ei, fruitazijn, gele paprika, gladde peterselie, kappertjes, keniabonen, knoflook, komkommer, kropsla, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rucola, selderijblad, tomaten, tonijn in water, venkelknol, witte ui, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / groente / vis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Kip-bitterballen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, ei, kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, mosterd, olie, paneermeel, peterselie en vloeibaar frituurvet

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Taugéschijf met paprikagroente

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, gele paprika, groene paprika, groentefond, knoflook, olie, Oost-Indische kers bloemen, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, tarwebloem, taugé, tijm, tijmblaadjes, witte peper en witte ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, gehakt, gemalen kaas, knoflook, laurier, marjolein, olie, paneermeel, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Haal meer recepten op...