40 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbloemcitroensapeifondfruitkalfsbottenknoflooklardonslauriermager rundvleesolijfoliepeperrunderbouillonrundvleesspektijmuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:

Smörrebröd

Ingrediënten:
bruin brood, dille, gerookte zalm, kappertjes, kruidenboter, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, radicchiosla, rosbief, tomatenboter en witbrood

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

La paupiette de gargantua - Gigantische gevulde vleesrol

Ingrediënten:
bacon, boter, broodkruim, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, épice fines, fond, ham, knoflook, kool, laurier, maïzena, niervet, olie, peper, peterselie, reuzel, rosbief, runderbouillon, runderkogel, snijbiet, spinazie, tijm, ui, varkensnet, vet varkensspek, waterkers, worstvlees, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Florentijnse zuccotto - gran zuccotto di pâté

Ingrediënten:
boter, cognac, gekookte ham, kipfilet, kippendij, mager rundvlees, marsala, olijfolie, peper, radijs, truffelpasta, ui, verse bladpeterselie, verse doperwten, worteltjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gehaktpastei met ui en bulgur - kibbee nayee

Ingrediënten:
bindsla, boter, fijne bulgur, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, ijswater, lente-ui, mager lamsvlees, mager rundvlees, olijfolie, pitabrood, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Klassieke gehaktballen

Ingrediënten:
boter, ei, half om gehakt, olie, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rundvlees en zout

Keuken:
Duits / Zuid-Oostazië
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Franse blinde vinken - alouettes sans têtes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gezeefde tomaten, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, rauwe ham, rode wijn, snijpeterselie, suiker, ui, witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biefstuk brood met sla

Ingrediënten:
biefstuk, boter, boterhammen, feta, grof zeezout, lente-ui, olijfolie extra vergine, peterselie, rodewijnazijn, slamelange, vlees, zongedroogde tomaten, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Bourguignon

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, champignons, fond, geglaceerde witte uitjes, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, olie, peper, peterselie, reuzel, rode wijn, runderbouillon, spek, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gesmoorde en gevulde runderrolletjes à la Flamande

Ingrediënten:
arrowroot, azijn, bacon, bloem, boter, bruine suiker, fond, knoflook, laurier, mager kalfsgehakt, mager rundvlees, mager varkensgehakt, maïzena, olie, peper, peterselie, pils, reuzel, runderbouillon, spek, tijm, ui, varkensspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

In ragû gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, knoflook, koksroom, olijfolie, oregano, prei, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvet, verse basilicum, verse peterselie en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Haal meer recepten op...