Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: