Recept uit De pastabijbel:
Chitarraspaghetti met boter en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, kruiden, parmezaanse kaas, spaghetti alla chitarra, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Noma:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër: