Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: