Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Champignons met knoflook, peterselie en witte wijn
- Ingrediënten:
- champignons, droge witte wijn, peterselie, olijfolie, knoflook en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De worst story:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel: