46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijbloemboterbroodknoflookkruidenlaurierbladmelkolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepreispecerijensuikertarwebloemtijmtomaatuivetvleesvervangerwortelzonnebloemolie
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Biryani Chicken

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, chicken korma, chilipoeder, kaneelstokje, karwijzaad, komijnzaad, korianderchutney, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, raita, rijstolie, saffraan, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, zout, zwarte kardemompeulen en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Veggie Biryani

Ingrediënten:
aardappel, basmatirijst, bloemkool, broccoli, cashewnoten, chilipoeder, gedroogde pruim, granaatappelpitjes, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, korianderpoeder, kurkuma, laurier, limoen, munt, nootmuskaat, rijstolie, saffraan, sperziebonen, steranijs, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Frankische knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, bouillon, bloem, frankenwijn, kerriepoeder, kookroom, water, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, knoflook, witte ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kipbiryani - basisrecept

Ingrediënten:
amandelen, basmatirijst, boter, citroensap, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, rozijnen, saffraandraadjes, specerijen, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst / gevogelte
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietjes, boter, ei, gemalen kruidnagel, half-om-halfgehakt, jus, kruimige aardappels, laurierblaadje, lauwwarm water, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomatenketchup, tomatenpuree, uien, ui, water, worcestershiresaus, zout, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Kip-hamcroquetten - Penelope Casas, 2007

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gerookte ham, kippenborst, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Couscous met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, couscous, kaneel, knoflook, kruidnagelpoeder, kruidnagels, laurier, muskaatnoot, olijfolie, paprika, peper, peterselie, raapjes, saffraan, tomaten, uien, visafval, visfilet, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / couscous / vis
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Hachee met spruitjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, gele ui, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, riblappen, rodewijnazijn, roomboter, spruit, water, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Haal meer recepten op...