Recept uit De truffel:
Ravioli met knolselderijvulling
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout
- Keuken:
- Frans / Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, ei, eidooier, gehakt, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Baru Belanda:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Elzas:
Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag: