Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Quenelles de veau - Kalfsquenelles
- Ingrediënten:
- kalfsfond, kalfsvlees, nootmuskaat, slagroom, soezendeeg, truffel, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, armagnac, bloem, boter, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, paneermeel, peper, rundvlees, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De worst story:
Recept uit De worst story:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: